info@prince.nl / 0166 - 609 590

RenoJoint®

Maakt hulp- en noodwaterleidingen overbodig

De RenoJoint® is een kunststof afsluitbare koppeling die op de nieuw gelegde PVC- of PE- waterleiding wordt geplaatst. Met de sper (afdichtingsplaat) kan de leiding eenvoudig afgesloten en weer geopend worden. Hiermee is het aanleggen van noodleidingen overbodig.

Is de drinkwaterleiding toe aan renovatie of sanering? Met de RenoJoint® van Prince kunststof infra voorkomt u extra graafwerkzaamheden en onnodige overlast.

Snel, eenvoudig en kostenbesparend

Met de RenoJoint® vervangt u de waterleiding in gedeelten en bereikt u een optimale dagproductie. Door de efficiënte werkwijze bespaart u op de totale projectkosten: minder graafwerkzaamheden – minder manuren. Bovendien bespaart u op de materiaalkosten. Met de RenoJoint® investeert u in een efficiënte, kwalitatief hoogstaande oplossing die ook nog eens voordeliger is.

Hulp- en noodleidingen niet langer nodig

De RenoJoint® plaatst u direct op de waterleiding. Hierdoor is het koppelen en later weer loskoppelen aan tijdelijke hulp- of noodleidingen niet langer nodig. D.m.v. het aandraaien van de krik, in combinatie met de “sper-plaat”, kan men het open- en dichtzetten van de koppeling regelen. De voordelen van de nieuwe krik zijn onder andere: makkelijk te bedienen en men kan de RenoJoint® langzaam openen en dichtdraaien zonder al te veel kracht te gebruiken. De krik is te gebruiken voor Reno Joints met een doorsnede van 63, 75, 90, 110, 125 en 160 mm.

Beperkt de overlast voor de omgeving

Natuurlijk is niet te voorkomen dat de betrokken huishoudens tijdelijk van het drinkwater worden afgesloten. Door de efficiënte werking van de RenoJoint® is dat echter maar van korte duur. Ook de graafwerkzaamheden brengt u terug naar het minimum, u hoeft immers geen noodleidingen meer aan te leggen. Hierdoor ligt de straat niet onnodig lang opgebroken.

Voor nu én later

Nog een prettige bijkomstigheid: hoewel de trekvaste koppeling demontabel is, plaatst u de RenoJoint® in principe permanent. Zo kunnen ook toekomstige onderhoudswerkzaamheden en reparaties snel en efficiënt worden uitgevoerd.

Voor PVC- of PE-leidingen

De RenoJoint® is er voor PVC- of PE-leidingen met een doorsnede van 63, 75, 90, 110, 125 en 160 mm, alles PN10. Uiteraard is de RenoJoint® Kiwa gecertificeerd onder convenantnummer K102839/01.