info@prince.nl / 0166 - 609 590

“Hard werken en keer op keer laten zien dat we het vertrouwen waard zijn. Dat zit in het DNA van Prince“

Prince kunststof infra produceert en levert hoogwaardige, innovatieve en gecertificeerde kunststof verbindingsstukken voor gas-, water- en rioolpersleidingen en biogasinstallaties. Van basismodellen tot slimme koppelingen op maat. Wij ontwikkelen klant specifieke producten en produceren dit maatwerk zelf. Onze passie ligt in de verbindingstechniek!

Wij hebben de mensen, machines en het materiaal in huis voor het complete traject, van ontwerp tot productie. Dat maakt ons flexibel en houdt de lijnen kort. We komen snel tot de beste oplossing voor uw verbindingsproblematiek.

Ons commerciële team

Kathleen Metz

0166 - 609 593

Wilbert Heijboer

06 - 142 055 16

Corina van Dijke

0166 - 609 590

Tu Nguyen

0166 - 609 598

Zazou

Missie & Visie

Missie

Prince Kunststof Infra is dé fabrikant van gecertificeerde kunststof hulpstukken voor gas- en waterleidingen. Prince Kunststof Infra ontwikkelt, ondersteunt, produceert en levert standaard- en maatwerkoplossingen en passende service van  A tot Z.

Visie

Wij willen onze klanten alleen de beste kwaliteit leveren. Daarom werken wij exclusief met gekwalificeerde, gedreven professionals en gecertificeerde kunststoffen. Wij koppelen onze kennis aan die van partners en klanten en versterken met onze innovaties uw leidingnet.

Doelstellingen

  • Een kerngezond bedrijf met groei van mimimaal 4%
  • Ontwikkelen nieuwe markten
  • Vakkundig en professioneel team
  • Tevreden klanten

Onze relaties

Onze klanten

Water
Gas

Kennispartners