info@prince.nl / 0166 - 609 590

Werken bij

“De hele dag met mijn neus in de boeken is niets voor mij, ik werk veel liever met mijn handen”

– BBL’er Yanieck

Lijkt werken in de techniek je wel iets, maar zie je hele dagen op school niet zitten? Dan is een BBL-opleiding echt iets voor jou. Bij Prince kunststof infra werk je vier dagen in de week en ga je één dag naar school.

Prince maakt kunststof verbindingsstukken voor gas-, water- en rioolpersleidingen en biogasinstallaties. Dat dat goed moet zijn spreekt voor zich. Een klein foutje in het productieproces kan al tot een gaslek of vervuiling van ons drinkwater leiden. 

Ben jij een pietje-precies en wil je werk doen dat er toe doet? Bij Prince kunststof infra kun je als BBL’er direct aan de slag. Wij bieden je leuk en uitdagend werk, zorgen voor een goede begeleiding en geven je de kans om je te ontwikkelen. Prince is een erkend leerbedrijf, een titel waar we best een beetje trots op zijn. BBL’ers krijgen bij ons een goed salaris. Daarnaast betalen wij ook nog je schoolkosten. En de toekomst? Je gaat het bij Prince zo naar je zin hebben, dat je waarschijnlijk nooit meer weg wilt.

Yanieck Spek is BBL’er en werkt sinds 2017 bij Prince op de verspaningsafdeling. Hij vertelt je graag zelf waarom hij het bij ons zo naar zijn zin heeft.

Wil je net als Yanieck bij Prince starten als BBL’er? Zie je dat wel zitten? Stuur dan vandaag nog een e-mail naar info@prince.nl en vertel waarom jij bij ons wilt werken!