Ons team

vca

Betrokken, vakkundig en gedreven. Dat zijn alle medewerkers bij Prince kunststof infra.
Van de technisch adviseur tot aan onze lassers en verspaners. Samen vormen wij een geolied team, gericht op hoge kwaliteit, snelle levering en maatwerk.

Prince Kunststof Infra gelooft in persoonlijke ambities en kwaliteiten. Wij investeren in onze medewerkers. Met scholing, kwalitatief goede machines en dito materiaal, een flinke portie eigen verantwoordelijkheid en prettige werkomstandigheden.Zo komen we tot producten en projecten waar we trots op zijn.

Peter de Boer

Technisch
Adviseur

+31 (0)166 609 594
boer@prince.nl

“Ik werk al meer dan 25 jaar bij Prince Kunststof Infra. Het blijft geweldig om samen met collega’s en klanten tot het best mogelijke product te komen.”

Goran Milocevic

Business
Manager

+31 (0)6 836 78 669
goran@prince.nl

“Maatwerk begint bij heel goed luisteren naar onze klanten. In de loop der jaren hebben we al zeer veel producten mogen afleveren. We weten dat we hoge kwaliteit leveren. Dat biedt zekerheid: voor ons, en voor de (toekomstige) klant.”

Kathleen Metz

Directeur

+31 (0)166 609 593

“Ik ben trots op onze mensen en hetgeen we samen met onze klanten bereiken. Het is niet eenvoudig om vakmensen te vinden met de bereidheid en overtuiging om voor ieder probleem een oplossing te bedenken en ook goed te kunnen samenwerken. Ons team heeft het allemaal.”

Mariska van der Ree

Commercieel medewerker

+31 (0)166 609 590
vanderree@prince.nl

“Ik ben trots om voor Prince te werken. Om samen met mijn collega’s producten van hoge kwaliteit te mogen leveren. Koppelingen maken voor de meest ingewikkelde situaties, ons team krijgt het voor elkaar!”

Yanika Roosink

Commercieel medewerker

+31 (0)166 609 590
yanika@prince.nl