Innovatie

Door de korte lijnen binnen ons bedrijf kunnen we snel kennis delen: met elkaar, met onze partners en met u. Het resultaat? Bijzonder maatwerk en continue ontwikkeling van innovatieve producten, zoals de Lock Joint.

De Lock Joint

Een mooi voorbeeld van innovatie is onze Lock Joint koppeling die hulp- en noodwaterleidingen overbodig maakt. Bij het ‘traditioneel’ renoveren of saneren van waterleidingen worden huisaansluitingen gekoppeld en later weer losgekoppeld aan tijdelijke hulp- of noodleidingen. Soms moet een straat meerdere keren opengebroken worden, met alle dure en vervelende consequenties van dien. Uitgedaagd door een aantal waterbedrijven heeft Prince kunststof infra in samenwerking met KZ het concept Lock Joint bedacht. Lees in de brochure meer over deze innovatieve koppeling.

 Saneren zonder noodleiding (bron: Dunea.nl)

Ten behoeve van project 1029 (kunststof afsluiter) ontvangt Prince Kunststof Infra financiële steun vanuit het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO), het Rijk en de provincie Zeeland; vanuit EFRO en het Rijk krijgt PKZ (samenwerkingsverband van Prince Kunststof Infra en KZ – Zwolle)  financiële steun voor het project 1174, de Lock Joint.