Hard werken en laten zien dat je het vertrouwen waard bent. het zit in het DNA van Prince Kunststof Infra. Zo ontstaat een goede en hechte samenwerking. Wij ondersteunen onze klanten in alle projectfasen en ontzorgen waar mogelijk.

 • Waterschap Noorderkwartier

  Project Westfrisiaweg zocht én vond de juiste koppeling tussen AC- en GY-leidingen bij Prince Kunststof Infra.


  De kunst van snel en passend maatwerk

  Het verleggen van de AC-leidingen en het koppelen ervan met GY-leidingen is niets nieuws. Bij project Westfrisiaweg in Hoorn, dat door drie grote aannemers (BAM, Dura Vermeer, Ooms Constructions) en een aantal onderaannemers werd uitgevoerd, werd hierbij echter niet gekozen voor mechanische koppelingen. Het risico was namelijk dat vanwege de krachten die vrijkomen door het opspannen van de bouten, de leidingen beschadigd konden raken door die manier van verbinden.

  De zoektocht naar koppelingen die heel snel geïnstalleerd kunnen worden, met de juiste afdichting én zonder bouten die belastend zijn voor de AC-leiding, eindigde bij Prince Kunststof Infra.

  Wij zagen al snel dat het project goed uitvoerbaar was met koppelingen die wij bij Prince Kunststof Infra op maat kunnen leveren. Kort nadat de technische aspecten bekend waren, zoals de maatvoering AC958/GY943, insteek diepte van 180mm, hoekverdraaiing van 2 graden en de juiste afdichting, werden de eerste koppelingen ingemeten op de locatie. We kregen complimenten op het door ons geleverde werk. De perfecte koppeling, snel en adequaat geleverd.

  Lees verder
 • DELTA

  DELTA Netwerkgroep vroeg ons een speciaal aansluitstuk voor gas te produceren. Dat doen we bij Prince Kunststof Infra natuurlijk graag!

  Vakmanschap is meesterschap


  We krijgen vaak verzoeken om speciale aansluitstukken te produceren. Zo ook van DELTA Netwerkgroep uit Goes. Het ging om een speciaal aansluitstuk voor gas (bedrijfsdruk 500mbar) voor Mouterij de Swaen te Kloosterzande. Bij deze Mouterij wordt van granen mout gemaakt voor onder andere de Grolsch brouwerij.

  Een van onze medewerkers is gaan inmeten en heeft de gegevens verzameld voor de producttekening. Na de goedkeuring van DELTA Netwerkgroep is de FSA 200 * 100 * 200 in productie genomen en uitgeleverd. Inmiddels is een deel van de oude leiding vervangen door het nieuwe stukje maatwerk en is de make-over een feit.

   

   

  Lees verder
 • WML

  Wij dragen graag bij aan duurzame projecten. Waterleiding Maatschappij Limburg is tevreden over onze producten én onze manier van werken.

  Trots op ons maatwerk in Limburg


  We ontvingen een aanvraag van de Waterleiding Maatschappij Limburg (WML). Het ging om twee propontvangststations van bijna 22 jaar oud, die vervangen moesten worden. Een bijkomende eis was dat de nieuwe stations een maximale werkdruk van 1600 Kpa moesten kunnen verdragen in plaats van de huidige 1000 Kpa. Bij het hele project van offerte tot oplevering stond probleemoplossend denken en ontzorgen centraal. Alle toegepaste onderdelen hebben het KIWA keurmerk. Met succes leverden wij onze kwalitatief hoogstaande eindproducten.

  Inmiddels zijn de propontvangststations in gebruik genomen en werken uitstekend. We zijn trots dat onze propontvangststations een bijdrage leveren aan één van de doelstellingen van WML: het leveren van duurzaam en betrouwbaar drinkwater aan inwoners, bedrijven en (overheids-)instellingen in Limburg.
  Lees verder